TV K3

android aplikacija

instaliraj

Katarini Grujić nakon operacije ugrožena karijera

Zvijezda "Granda" Katarina Grujić ni četiri mjeseca poslije operacije polipa na glasnim žicama nije povratila glas.

Katarini Grujić nakon operacije ugrožena karijera

Pjevačka karijera mlade Beograđanke stagnira baš kada je trebalo da iskoristi prepoznatljivost koju je stekla u „Zvezdama Granda“ i snimi prvi album.

“Ne mogu samo da ćutim, a znam da bi trebalo. Doktori su me savetovali da ne pričam mnogo i da nikako ne vičem” rekla je Kaća

“Kad sam čula da je operacija neminovna, jedva sam pobedila ogroman strah. To me je slomilo. Nisam se plašila ni bola ni noža, već sam brinula da li ću moći da pevam posle operacije. Preživljavam pakao. Ovo mi je najgori period u životu. Glasne žice su u šoku od operacije i treba vremena da povrate svoju funkciju. Svakodnevno idem u Klinički centar kod logopeda na vežbe i, srećom, primećuje se boljitak”, ističe Kaća.

Iako ne mora da brine o egzistenciji jer su je imućni roditelji materijalno obezbijedili, Katarina kaže da bi bila nesrećna ukoliko bi morala da prekine estradnu karijeru.

“Ne pevam zbog novca, ali život bez muzike i scene neću da zamišljam. Srećna sam što me podržavaju porodica i dečko. Optimista sam, verujem da ću se ubrzo oporaviti i nastaviti karijeru. Imam velike planove, koje ne smem da otkrivam da se ne bi izjalovili”, kaže pjevačica, koja je u vezi s manekenom Borisom Stamenkovićem.

Međutim, uprkos problemima, pjevačica nedjeljama snima novogodišnje programe za razne televizije jer pjeva na plejbek.

Na jednom snimanju njena koleginica Milica Todorović, koja je imala sličan problem sa glasom, savjetovala ju je da posluša ljekare, da odmara kod kuće i da ne progovara ni riječ, ali uzalud.

 

Press

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.