Karlson dolazi u posjetu Srbiji

February 12, 2024, 11:36 am

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja boravi u Dubaiju u UAE na Svjetskom samitu Vlada, izjavila je da je sa američkim novinarom Takerom Karlsonom razgovarala o intervjuu koji je uradio sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, koji je gledao cijeli svijet.

Brnabićeva je istakla da joj je Karlson rekao da će najvjerovatnije posjetiti Srbiju sredinom ove godine.

– Sviđa mu se naša zemlja i ima posebno poštovanje za predsjednika Aleksandra Vučića.

To je za “Novosti” izjavila predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja je na Samitu predsjednika vlada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sedela pored američke novinarske zvijezde koja je u fokusu svjetske javnosti poslije intervjua koji je uradio sa liderom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Brnabićeva danas učestvuje na Svjetskom samitu vlada, a tokom svečanog otvaranja razgovarala je i sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koji je prethodnih nekoliko dana u žiži svjetske javnosti.

Premijerka će takođe učestvovati na panelu “Budućnost mobilnosti” u okviru samita.

Ideja samita u Dubaiju je da se okupe predstavnici vlada, međunarodnih organizacija, lideri iz državnog sektora, kao i privatnog sektora iz cijelog svijeta i uključe u međunarodnu saradnju i omoguće identifikovanje inovativnih rješenja za buduće izazove, prenose Novosti.

Glassrpske.com (Foto: TANJUG)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *