Karleušina komšinica svedok incidenta s Tošićem

June 9, 2024, 6:30 am

Jelena Karleuša prijavila je juče u ranim jutarnjim časovima supruga Duška Tošićaza fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Naša ekipa se odmah po saznanju ove informacije od ranih jutarnjih časova stacionirala ispred porodične vile Tošića na Dedinju, gde se incident i dogodio.

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa. Iza ograde smo primetili samo kućnu pomoćnicu i jednog starijeg muškarca koji radi kao obezbeđenje. Kako smo uspeli da čujemo, njihova tema razgovora bila je temperatura vode bazena koji se nalazi u okviru vile.

I dok tokom višesatnog čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, od komšinice koja živi u zgradi pored kuće Tošića saznali smo nove detalje drame koja je potresla ovaj elitni kraj Beograda juče ranom zorom.

– Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovde je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u celoj ulici, bilo je strašno. Govorila je: “Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!” Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Posle nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vreme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je delovao sav zbunjen, posle je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – poručila nam je komšinica koja nas je zamolila da je ne slikamo jer ne želi probleme u komšiluku.

Podsetimo, Jelena je juče oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem N. J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Kako smo saznali, Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa suprugom.

Kurir; Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *