TV K3

android aplikacija

instaliraj

Kako flertovati? Samo budi neodoljiva

Kako flertovati? Samo budi neodoljiva

Sudeći po onome što kažu stručnjaci za emotivne odnose, flert je odavno prešao iz svere malih, fizičkih signala u sveru našeg karaktera.

Dakle, ako muškarcu pokažete otvoreno da ste zainteresovane, opuštene i duhovite, već ste na pravom putu da ga zavedete, čak i ako ne vrtite kosu oko prsta i gledate ga zavodljivo, kao na filmu.

Flert nije ništa ozbiljno i ne bi trebalo da vas plaši, to je prirodna vrsta zabave, buđenje interesovanja i želje za upoznavanjem između dvoje ljudi, koje se uvek, vašom voljom, može završiti samo na tome, zato zaista nema razloga da se ne opustite i malo se zabavite.

Jednostavno, samo nekoliko koraka, u komunikaciji sa muškarcem koji ti se dopada, učiniće vas potpuno neodoljivom.

  1. Otvorena komunikacija

Preduslov za dobar flert je da osobi koja vam se dopada to otvoreno i nenametljivo stavite do znanja. Pažljivo slušajte šta vam govori, odgovarajte na pitanja i ciljano postavite pitanje o svemu što vas o njemu interesuje. Posebno će mu se dopasti ako vidi da je probudio vaše interesovanje.

  1. Budite jedinstvene

Zaboravite na sve klišee koje ste videle u filmovima i budite spontane i svoje, to će ga sigurno oboriti sa nogu. Najveće šanse da mu se dopadnete definitivno su onda kada ste svoji i jedinstveni, zato samo pratite svoj osećaj.

  1. Pokažite samopouzdanje

Svaka nesigurnost se vidi iz našeg držanja, ponašanja, pa čak i iz naših reči.

Zato naučite da volite sebe i sve svoje vrline i mane, a kada budete zračile samopouzdanjem, biće mu jasno da je naišao na devojku koja toliko uživa u sebi, da će i on neosporno uživati u njenom društvu.

Zaista najveća greška koju tokom flerta možete napraviti je usiljena potreba da sve podvedete pod naučeni šablon.

Dečko koji vam se sviđa će to primetiti, uočiće da ne uživate i da ste opterećene nekim pravilima, umesto da se prepustite spontanom razgovoru i to će ga najverovatnije odbiti već na prvu.

Zato, kada se nađete u situaciji u kojoj želite da upoznate novu osobu, da se zabavite i ostavite dobar utisak, shvatite sve kao zabavu, opustite se, široko se osmehnite i jednom rečju budite neodoljive!

Lepota&zdravlje

Komentarišite

Your email address will not be published.