Kako da ga imate samo za sebe: 8 stvari koje muškarci vole kod žena

July 8, 2014, 7:53 am

 

Iako su žene muškarcima privlačne zbog hiljadu razloga, ipak, postoji i nekoliko čudnih stvari zbog kojih su im neodoljive.

 

Bez šminke

Šminkanje je za većinu žena neizbežna svakodnevnica. Međutim, muškarci vole da vide svoje partnerke i bez šminke. Pokušajte da uštedite novac i svog muškarca zavedete prirodnom lepotom.

 

Različito rublje

Ukoliko mislite da vaše rublje mora da bude iste boje kako biste se svidele muškarcima, varate se. Oni vole različitost i to ih uzbuđuje. Prepustite se njegovim željama i budite još više seksi nego pre.

 

Humor

Dokazano je da nije sve u fizičkom kontaktu. Muškarci vole nasmejane žene koje imaju smisla za humor. One koje podnose šale na svoj račun još su privlačnije muškarcima, jer one tako dokazuju da su samouverene.

 

Obline su seksi

Muškarci definitivno preferiraju žene koje mogu da se pohvale svojim oblinama. Međutim, ukusi su različiti, tako da, ukoliko vas voli, voleće i vaše telo.

 

Inteligencija, samopouzdanje, emotivna zrelost i seksualna otvorenost

Pokažite da ste pametni, podržite muškarca kad je neraspoložen, budite “nevaljali” u spavaćoj sobi, pokažite senzualnost i ženstvenost i imate ga samo za sebe.

 

Ponašajte se normalno

Muškaci vole žene koje se u njihovom društvu ponašaju normalno i opušteno. Ukoliko nema takve atmosfere, nije im prijatno, a ponekad se i uplaše.

 

Kosa

Žene se uvek trude da imaju urednu kosu i lepu frizuru, ali muškarcima je izgled ženske kose nakon buđenja veoma seksi.

 

Pogled

Žena treba da gleda muškarca direktno u oči dok komunicira s njim, bez obzira na temu razgovora. Kontakt očima je izuzetno važan./kurir/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *