Kako će Zvezda bez Milijaša?

August 18, 2014, 8:46 am

Pokazao je kapiten crveno-belih u prva dva kola da odskače kvalitetom od ostatka lige, ali bi uskoro mogao da po drugi put napusti Marakanu.

On je nakon još jedne briljatne partije protiv Jagodine rekao da postoji velika mogućnost da uskoro ode u tursku Manisu.

„Videćemo još, ne razmišljam o odlasku. Postoji velika mogućnost, ali sledeća utakmica je Vojvodina i samo o tome razmišljam“, rekao je Milijaš nakon duela sa Jagodinom.

On je na toj utakmici postigao neverovatan gol iz slobodnog udarca za 1:0, a potom je maestralno asistirao Darku Lazoviću za treći gol. Prethodno je u prvom kolu protiv niškog Radničkog bio strelac oba gola. Dilemu da li bi zadržao Milijaša da može nema ni trener Nenad Lalatović.

„Suvišno je trošiti reči o Milijašu. On je naš kapiten, pravi vođa, najbolji igrač lige i ako ode biće to veliki hendikep za Zvezdu. Da se ja pitam, ne bih ga pustio! Voleo bih da ostane, a možda se nešto na tom planu i desi u ovih sedam dana.“

Lalatović, ali i Milijaš ostavili su mogućnost ostanka u Zvezdi, ali crveno-beli će po svemu sudeći bez kapitena u nastavak sezone. Bosančić se spominje kao njegova zamena, ostaje da se vidi da li će moći i da nadoknadi njegov odlazak.

 

(B92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *