Justin posvetio Hailey emotivnu objavu, ljudi ih ismijavaju: Iz ovog izvire očaj

September 20, 2023, 8:14 am

Justin Bieber i Hailey proslavili su petu godišnjicu braka, a pjevač je svojoj supruzi posvetio emotivnu objavu.

“Najdragocjenijoj, mojoj voljenoj. Pet godina. Očarala si moje srce. Znam iz dubine duše do kostiju da će ovo putovanje s tobom samo premašiti naša najluđa očekivanja. Nastavimo sanjati, velika bebo. Živjeli za vjeke vjekova. Volim te svim djelićem svog bića”, napisao je Bieber uz niz zajedničkih fotografija.

Brojni fanovi čestitali su im godišnjicu, no naravno javilo se i stotine onih koji nisu uvjereni u njihovu ljubav.”Hailey, znamo da si ovo ti napisala”, “Vrati Justinu telefon”, “Iz ovog izvire očaj”, “Parovi koji se toliko trude da pokažu svoju ljubav na društvenim mrežama, zapravo su duboko nesretni”, nizali su se komentari hejtera.

Podsjećamo, te 2018. godine velika drama odvijala se na estradi. Naime, Justin je 13. septembra 2018. godine oženio je Hailey Baldwin, i to samo nekoliko mjeseci nakon što se konačno rastao od svoje djevojke Selene Gomez s kojom je bio tokom cijelog razdoblja odrastanja. Neki njegovi obožavatelji još uvijek smatraju da je ljubav s Gomez bila ona iskrena, a da je brak s Hailey predstava za javnost.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *