TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jirgen Klop počeo pregovore, Liverpul donosi odluku oko Grujića

Jirgen Klop počeo pregovore, Liverpul donosi odluku oko Grujića

O tome da li će u narednoj sezoni srpski reprezentativac igrati u Liverpulu ili ne, upravo ovih dana odlučuje Jirgen Klop.

Kako prenosi “Liverpul eho”, generalni menadžer Herte Mihael Prec održao je prve pregovore sa Klopom, trenerom Crvenih, kako bi osigurao da Marko Grujić i poslije ovog ljeta ostane u berlinskoj ekipi, na pozajmici kao i do sada.

Bundesligaš je, navodi ovaj list, veoma zainteresovan da zadrži 23-godišnjeg reprezentativca Srbija, koji je postigao pet golova i zabilježio 23 nastupa u sezoni na izmaku, u kojoj su ga neke povrede omele da bude još impresivniji.

Herta, javlja Liverpul eho, kao 11. tim njemačkog prvenstva ne može da sebi priušti 20 miliona funti (oko 24 miliona evra) da bi otkupila Grujića od kluba sa Enfilda, ali se Prec nada da će uspjeti da ubijedi Klopa da se pozajmica produži i time srpski vezista stasa u još boljeg fudbalera.

– Naš cilj je da tu saradnju produžimo za još godina dana. Sa Liverpulom imamo konstantne kontakte, a i ja sam ovih sedmica počeo da direktno razgovaram sa Jirgenom Klopom oko Marka. Uprava Liverpula će, kada se završi finale Lige šampiona, sjesti i razmisliti kakav tim želi, kakav može da ima za sljedeću sezonu. Mi smo ubijeđeni da će Grujić napredovati ako ostane još jednu sezonu u Berlinu i dostići nivo na kome je Liverpul. I sam Marko želi da ostane kod nas. Ne mogu da u ovom trenutku obećam ništa, osim da ćemo dati sve od sebe da taj momak i naredne sezone bude kod nas – rekao je Prec.

(Blic)

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.