Jesenji trendovi u manikuri koje ćemo obožavati

September 12, 2022, 6:59 am

Matirane manikure su već nekoliko godina vrlo popularne, posebno u hladnijem dijelu godine, a i ove godine će isto biti jedna od traženijih manikura

Bez obzira svidjelo se to nama ili ne, ljeto nam se bliži kraju i polako ulazimo u mirnije doba godine. Iako još uvijek uživamo u ljetnim radostima i bojama, uskoro ćemo ipak razmišljati o jesenskim obvezama, ali i novoj garderobi i bojama koje se najljepše pristaju ovom dijelu godine.

Svi nekako prelaze od svijetlih i intenzivnih boja u zagasitije i tamnije nijanse, a onda su i boje lakova za nokte u skladu s tim.

Naravno da nije iznenađenje da ćemo na jesen više uživati u tamnijim nijansama, ali kao i svake godine i ove sezone će biti nekih iznenađenja. Ove godine se profesionalci slažu da će svjetlucavi završni sloj biti dio i tamnije manikure.

Tako će svaka manikura izgledati glamuroznije i posebno. Iako nije nužno mijenjati boju laka u novoj sezoni, žene se ipak puno više odlučuju za zemljane tonove, zelene i tamnije nijanse, a one će ove godine biti posebno u trendu.

Zlatni detalji

Ovaj trend odlično pristaje jesenskim bojama jer zlatna boja dodaje dašak glamura tamnijim nijansama. Diskretno, ali opet posebno i može se kombirati s različitim bojama.

 

Zemljeni tonovi

Smeđi i neutralni tonovi najbolje pristaju uz jesen, a mogu se istaknuti na različite načine. Može biti igra boja i nijansi, na svakom noktu druga boja, ili se može nositi samo jedna nijansa na kraćim ili duljim noktima.

 

Matirani nokti

Matirane manikure su već nekoliko godina vrlo popularne, posebno u hladnijem dijelu godine, a i ove godine će isto biti jedna od traženijih manikura. Može se kombinirati sa svim bojama, ali i uzorcima.

 

Metalik nokti

Ovo je također jedna od omiljenih manikura koja će se zadržati i ove jeseni. No moguće se igrati s bojama, čak i francuska manikura može biti drugačija s metalik sjajem.

Izvor: Avaz

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *