TV K3

android aplikacija

instaliraj

Jelena Karleuša isprozivala Anu Nikolić pred svima

Jelena Karleuša isprozivala Anu Nikolić pred svima

Pjevačice Jelena Karleuša i Ana Nikolić prije nekoliko dana srele su se u jednom restoranu, gdje je navodno došlo i do fizičkog sukoba zbog kritike koju je Jelena uputila Ani.

Pop diva je Ani uputila ironičan komentar, zbog kojeg je malo nedostajalo da se obračunaju.

U restoranu gdje je bila Ana Nikolić pojavila se Jelena Karleuša s prijateljima i timom saradnika.

– Ana je došla s prijateljicom i smjestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa svojim prijateljima i timom saradnika. Ana je odmah predosjetila da će Jelena uputiti provokaciju, pa se trudila da se pravi da je nije vidjela – pričao je izvor, koji se našao na licu mjesta pa dodao:

– Spletom okolnosti, Jelena je dobila mjesto tik pored Ane. Dakle, samo je stolica razdvajala ta dva stola. Kada se približila svom mjestu, spazila je Anu s drugaricom i dobacila joj: ”O, Ana, pa to si ti! Jesam ćorava bez naočala, ali kako tebe toliku da ne vidim”, na šta su se prisutni jedva suzdržali da ne prasnu od smijeha, a nakon toga je dodala: ”Smršavila si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se”, kao iz topa je rekla JK, na šta se Ana kiselo nasmijala i odmahnula glavom.

Na Aninom licu se vidjelo da je malo nedostajalo da ustane i fizički se obračuna s Jelenom Karleušom.

Kako se dalje navodi, Ana je nastavila jesti, nakon čega je platila račun i otišla, dok je Jelena ostala s društvom, prenosi Avaz.

Pjevačica se nisu oglašavale o ovome.

Izvor: srpskainfo 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.