Izjave kojima ti stavlja do znanja da je loš za tebe: Nisam za statuse, predobra si za mene

July 14, 2014, 10:10 am

Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših koji to i te kako znaju, pa glume da su dobri. Ovo su izjave kojima pokušavaju da se predstave kao dobrice.

Ja nisam za statuse
Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac sa kojim se viđa njen dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju, pa koriste izgovore poput: “Zbog čega da dajemo ime ovome? Veza je jaka reč, zar ne možemo samo da budemo srećni?”

Ovo u prevodu znači: “Ne želim da ti kažem da si mi devojka, jer ako upoznam nekog drugog i svidi mi se, znači da te varam. Neobavezno mi daje mogućnost da ostanem dobar, čak i kada to nisam.”
Nisam spreman za vezu
Trenutno jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi da bude sasvim sam, pa će da bude s tobom kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s tobom. U to ćeš da se uveriš za nekoliko meseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.

Da li ovo ima veze sa tvojim bivšim
Svaka svađa koju započnete završava sa optužbom da nisi ljuta na njega, nego na svog bivšeg? Ako imaš posla s ovakvim tipom, beži od njega što pre, jer očigledno nije spreman da preuzme odgovornost za bilo što u vašoj vezi.

Ti si predobra za mene
Pa moram da te ostavim, jer te ne zaslužujem. Tipični potez lošeg momka koji želi da ispadne dobrica. Ti si jednostavno toliko dobra da on ne može da podnese koliko te mnogo ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino devojčice u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni./kurir /

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *