TV K3

android aplikacija

instaliraj

Ivan Kanjski iz Prnjavora spasio psiće tokom poplava(FOTO/VIDEO)

Ivan Kanjski iz Prnjavora spasio psiće tokom poplava(FOTO/VIDEO)

Da u svakoj nesreći ima i srećnih završetaka govori priča o Ivanu Kanjskom koji je nesebičnom hrabrošću spasio male psiće od vodene bujice na svom imanju u prigradskom naselju Vijaka.

Tokom obilnih padavina koje su se javile proteklih dana nivo Vijake je porastao, a na imanju porodice Kanjski u Prnjavoru, dok su štitili svoje imanje od mogućih poplava Ivan je pronašao dva štenceta u vodenoj bujici u blizini svoje kuće.

Tek rođeni psići ostali su na milost i nemilost vodenoj stihiji. Ovaj hrabri mladić potrčao je u pomoć, a dan poslije ovi mališani su živi, nahranjeni i utopljeni.

Nakon što je Ivan pronašao jedno štence koje je bilo u jako kritičnom stanju, i krenuo prema kući kako bi ga utoplio, začuo je još jedno cviljenje. Pronašao i drugog psića, a onda su uz napor cijele porodice Kanjski uspjeli da ih spasu.

Ivan kaže da se već javila jedna osoba koja će udomiti jednog od ovih malih heroja, a nada se da će i drugo štene pronaći svoj novi dom.

I u svakoj nesreći svjedoci smo da imamo i lijepe priče sa srećnim završetkom. A ova je upravo dokaz da humanih ljudi još uvijek ima.

TV K3

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.