Isplivali novi detalji brakorazvodne parnice Dragane Mirković i Tonija Bijelić

June 1, 2024, 6:35 am

Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić u procesu su razvoda, a ona je navodno i tužila još uvijek zakonitog supruga, o čemu su pisali mediji.

Međutim, sada su isplivali detalji brakorazvodne parnice. Naime, kako se navodi, Dragana je otvorena za svaki vid dogovora, te želi da se na lijep i civilizovan način razvede od Bijelića.

– Dragana je Toniju još prvog dana uručila j za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i riješe slučaj. Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovore i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podjeli imovine – rekao je izvor.

Izvor dodaje da Toni i njegov advokat još nisu odgovorili pjevačici.

– Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvijek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti, piše Kurir.

Inače, Dragana Mirković je nedavno saopštenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje djece – kćerku Manuelu i sina Marka.

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vijerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sljedeći put javiti sa mnogo lepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju – rekla je Dragana.

(Tekst: srpskainfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *