Haris Džinović zvanično razveden: “Melina je nikakva, nju zanimaju samo pare”

March 28, 2024, 1:01 pm

Nedavno je odjeknula vijest da se Haris Džinović i Melina Džinović razvode nakon 22 godine braka. Trideset godina mlađa modna kreatorka i pjevač iz braka imaju dvoje djece.

“Dve strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud”, rekao je pjevač za “Kurir“.

“Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promiješena institucija. Ženama ne vjerujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju, ali ne pada mi napamet da provjeram. Jedno od dvoje nasljednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu“, rekao je pjevač, prenosi Nova.rs.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku, a sebi je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kojem sama živi.

Djeca, sin Kan i ćerka Đina su ostali da žive kod oca.

Izvor: Nova.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *