GrO SNSD: Donošenje odluke na stavovima građana RS (VIDEO)

September 20, 2022, 7:04 pm

Na predizbornoj tribini SNSD-a na Kočićevom vijencu u Banjaluci predstavnici stranke su poručili da će donošenje odluka, kao i do sada, biti prvenstveno utemeljno na stavovima građana Republike Srpske, a ne na nametnutim rješenjima.

“Mi smo do sada pokazali da možemo izdržati nasrtaje. Od 2006. godine nije prenesena niti jedna nadležnost. Ustavno uređenje BiH je za nas i okvir i granica u kome se krećemo i zbog našeg rada i ima podršku građana Republike Srpske,” kazala je Snježana Novaković- Bursać, kandidat SNSD- a za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Predsjednik GrO SNSD i nosilac liste Vlado Đajić kaže da su svakodnevno sa građanima i da su tu da rješavaju njihove probleme.

“Banjaluka je došla u ćorsokak od kada je na njeno čelo došao Draško Stanivuković. Građani se žale. 300 primjedbi, 300 autogolova ovog golmana sa bilborda. Obećavam građanima da ćemo raditi ono što godinama radimo, a to je razvoj Republike Srpske, razvoj Banjaluke, razvoj svakog dijela grada. Ne vidim šta oni mogu da ponude, ne mogu da ponude ništa, a mi smo pokazali da znamo sve,”zaključio je Đajić.

Naglasili su da je njihova politika odbrana Republike Srpske i razvoj koji ni u jednom segmentu nije revanšizam prema drugim partijama.

Foto: GrO SNSD

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *