Gradski odbor PUP RS Banjaluka prešao u DEMOS

May 15, 2024, 7:41 am

Članovi Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Banjaluka napustili su ovu stranku i prešli su u DEMOS, a dobrodošlicu im je upriličio predsjednik GO DEMOS Banjaluka Boran Bosančić.

Bosančić je istakao da je DEMOS i do sada pružao čvrstu podršku penzionerima, te je poručio da će Rodoljub Janjić, dosadašnji predsjednik GO PUP Srpske, sada voditi Aktiv penzionera DEMOS-a Banjaluka.

-Shvatamo značaj i težinu izazova sa kojim se susreću naši stariji sugrađani, zbog toga smo posvećeni da unaprijedimo njihov kvalitet života i da dostojanstveno provode penzionersko doba. Ne smijemo zaboraviti njihov doprinos društvu – kaže Bosančić.

On je pojasnio da će u skladu sa postignutim dogovorom, novi članovi biti aktivno uključeni u rad stranke.

-Oni će aktivno učestvovati u radu stranke, iznosiće svoje ideje, potrebe i sugestije, što će dodatno obogatiti naš politički program. DEMOS je stranka svih građana, pa pored mladih i uspješnih ljudi, dva mjesta na našoj listi za lokalne izbore dobiće i predstavnici penzionera. Njihovo iskustvo i mudorost će sigurno doprinijeti rastu stranke – poručuje Bosančić.

Rodoljub Janjić je istakao da su se odlučili da pređu u DEMOS zbog ozbiljne politike koju ova stranka vodi.

-Nismo imali dilemu da li ćemo preći u DEMOS. To je stranka koja, kako u Banjaluci tako i na nivou Republike Srpske, posvećena običnom čovjeku i jačanju naše države – rekao je Janjić.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *