TV K3

android aplikacija

instaliraj

Govedarica: Srpski narod mora sačuvati Srpsku

Govedarica: Srpski narod mora sačuvati Srpsku

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica poručio je sinoć u Nevesinju da srpski narod mora sačuvati Republiku Srpsku i da je najbolji način za to da ona bude stabilna i perspektivna.

Govedarica je na skupu koji je u održan uoči Petrovdana, krsne slave SDS-a, zahvalio svim ljudima koji su osjetili potrebu da formiraju srpsku i demokratsku političku organizaciju i da krenu onim putem koji je od nje tražio narod, koji joj je dao povjerenje kako bi stvorili i izgradili ono što se danas mora čuvati, a to je Republika Srpska, saopšteno je iz SDS-a.

On je podsjetio da je SDS osnovana prije 28 godina i da je zajedno sa narodom stvarala Republiku Srpsku, te da te 1990. i 1991. godine srpski narod nije imao šta da izgubi, a dobio je Republiku Srpsku.

On je u obraćanju prisutnima čestitao predvečerje praznika koji, kako je naglasio, podsjeća na zajedništvo, sabornost i pomirenje.

Ministar spoljene trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović istakao je da je ekonomski razvoj najveća odbrana za Republiku Srpsku i da je to ono što čuva njenu stabilnost.

 

(agencije)

Komentarišite

Your email address will not be published.