Godinama mislila da spava sa muškarcem

May 21, 2023, 6:05 am

Žena je svoju partnerku s kojom je dvije godine bila u ljubavnoj vezi na prevaru uvjerila da se seksa s muškarcem, moglo se čuti u utorak na sudu u Kembridžu u Velikoj Britaniji, piše Jutarnji list.

The Telegraph piše da se 40-godišnju Blade Silvano tereti da je izvela “sofisticiranu” prevaru kako bi svoju partnerku uvjerila da je – muškarac.

Sudsko vijeće je na održanom ročištu saznalo da su se Silvano i njezina partnerka 2016. godine upoznale preko internet stranice za traženje romantičnih partnera, da su se dva puta upustile u seks te da su razgovarale o vjenčanju.

Smatra se da je Silvano partnerku penetrirala pomoću “nepoznatog predmeta” te da tokom snošaja nije skidala majicu i bokserice.

Na sudu se moglo čuti i da je navodno partnerku natjerala da tokom seksa nosi povez preko očiju te da joj nije dopustila da je dodiruje.

Nakon dvije godine, partnerica optužene, koja je Silvano tokom ročišta oslovljavala s “on”, saznala je preko društvene mreže Facebook da je Silvano zapravo – žena.

“Mogla sam slobodno micati ruke, dodirivati njegova leđa i područje oko rebara. Nikada nisam mogla staviti ruke ispod njegove majice ili ispod njegovih bokserica. Svaki put bi me odbio, odgurnio bi me. Na meni je koristio igračke za seks. Drugo mi nije bilo dopušteno”, rekla je partnerka optužene.

Silvano je odbacila optužbe da je dva puta nasilno penetrirala svoju partnerku.

Partnerka optužene rekla je da joj je Silvano rekla da se preziva Mendez te da nije pristala na vezu sa ženom. Navodna je žrtva tokom ročišta odbacila tvrdnju da su ona i Silvano “igrale uloge” te da se radilo o ispunjavanju “maštarija”.

Partnerka optužene opovrgnula je tvrdnje da je sa Silvano komunicirala isključivo putem video poziva i SMS poruka te da se nikada nisu uživo upoznale.

Silvano je svojoj partnerici rekla da je bila veterinarka u britanskoj vojsci.

Silvano i njezina partnerica trebali su jednom otići na svečanu večeru za časnike britanske vojske no Silvano je taj susret otkazala jer ju je navodno povrijedila krava.

“Rekao je da ga je povrijedila krava. Nakon što je otišao u bolnicu, poslao mi je fotografiju svoje uzdignute noge”, rekla je partnerka optužene.

Na sudu se moglo čuti i da su Silvano i njezina partnerka planirale vjenčanje no obrana je rekla da je to sve bilo dio igre uloga. Partnerka optužene rekla je sudu da je otišla isprobati vjenčanicu te da je fotografiju sebe u njoj poslala Silvano.

Suđenje se nastavlja.

(Nezavisne – Foto: Pixabay)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *