Glumica Ljiljana Stjepanović otkrila šta je sve prošla tokom razvoda

March 26, 2024, 8:00 am

Glumica Ljiljana Stjepanović razvod je podnijela veoma teško, a jednom prilikom sa javnosti podijelila svoje iskustvo.

Kako je Ljiljana istakla, razvod smatra najbolnijim iskustvom koje ju je zadesilo.

Njenog supruga, Bojana Repića, upoznala je još u srednjoj školi, a sudbonosno “da” izgovorili su kada je glumica imala samo 21 godinu.

– To je velika trauma i ne bih je nikome poželjela. Jedva sam se iz nje iščupala i ne volim ni da se sjetim tog vremena. Mlada sam se udala, rodila djecu, a onda razvela i ostala sama, tako da je sve to za mene bilo trauma. Da sam bila starija, možda bih to drugačije preživjela, a ovako sve je bilo bolno i traumatično. Ipak, smatrala sam kako je bolje da djeca rastu u miru i s jednim roditeljom, nego u lošoj atmosferi – ispričala je ona svojevremeno za Story.

– Bili smo dva različita svijeta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvijek sam bila borac, a djeca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osjećala potrebu da se bilo kome pravdam – rekla je tada Ljilja.

Ona je otkrilaa priznala zašto nije željela ponovo da se uda.

– Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podijelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htjela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja djeca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe – zaključila je Ljilja.

Srpskainfo.com (Foto: RINIGER)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *