TV K3

android aplikacija

instaliraj

Glamočak: Dok SNSD narikače nariču, SDS će biti uz svoj narod

Glamočak: Dok SNSD narikače nariču, SDS će biti uz svoj narod

„Srpska demokratska stranka i predsjednik Šarović ničim ne sprečavaju SNSD da sa svojim koalicionim  partnerom SDA formira Savjet ministara, kao što su to uradili formirajući Predsjedništva Predstavničkog doma i Doma naroda, kada su izabrani Nebojša Radmanović i Nikola Špirić“ – kazao je član Predsjedništva SDS Nedeljko Glamočak reagujući na današnje izjave Staše Košarca i Radovana Kovačevića.

„Dok narikače nariču i karavani prolaze, Srpska demokratska stranka će se boriti za Republiku Srpsku i interese njenih građana da prije svega mirno i bolje žive. Ne osvrćemo se na kukavičku politiku SNSD-a koja je uništila privredu Republike Srpske, uništila Robne rezerve a sad harči prirodna bogatstva Republike Srpske kao što su šume, elektroprivreda, rudnici… A rezultat toga je da se Republika Srpska sve više i više prazni“ – istakao je Glamočak.

Član Predsjedništva SDS je naglasio da je želja SNSD-a za vlasti do sad mnogo je koštala Republiku Srpsku.

„Milorad Dodik je isključivo zbog rješavanja granice u predjelu Brčko uz amin međunarodne zajednice, čitav jedan mandat ostao premijer u tehničkom mandatu na vlasti.  Sljepilo za vlasti SNSD-a je Republiku Srpsku koštalo mnogih nadležnosti koje su prenesene na nivo BiH uz amin SNSD-a a prije svega ukidanje grba i himne Republike Srpske… Sve je to SNSD ukinuo Republici Srpsko radi vlasti, ostajući u višegodišnjem zagrljaju sa SDA pa su samim tim licemjerne izjave Staše Košarca i Radovana Kovačevića“- zaključio je Glamočak.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.