“Fenomen Prija” hipnotisala i Banjaluku, publika euforična

March 29, 2024, 8:02 am

Prvi od tri zakazana koncerta Aleksandre Prijović održan je sinoć u banjalučkoj dvorani Borik, a publika je euforično dočekala pjevačicu.

Dvorana je popunjena do posljednjeg mjesta i evidentno je da Prijine hitove slušaju sve generacije. Koncert u Banjaluci je otvorila pjesmom “Za nas kasno je”, a na bini se pojavila u crnoj elegantnog haljini i sa crnim rukavicama.

Koncert je počeo u 20.30 časova, ali već od 19 sati rijeke automobila su se slijevale ka dvorani, pa je saobraćaj u banjalučkom naselju Borik bio gotovo blokiran.

Oko mjesta održavanja koncerta bio je prisutan veći broj pripadnika MUP-a Republike Srpske naoružanih dugim cijevima. Kao što je poznato, prisustvo policije na mjestima javnih okupljanja u RS je povećano nakon terorističkog napada u Moskvi.

Prijović je ranije na svom profilu na Instagramu objavila informaciju da su u Banjaluci rasprodana tri koncerta i napisala: “Radujem se što ćemo se družiti tri dana”.

Nakon sinoćnjeg, planirani su koncerti u dvorani Borik 29. i 31. marta.

Prijović je na turneji “Od istoka do zapada” zakazala i održala na desetine koncerata u regiji među kojima su tri Štark arene u Beogradu, pet Arena Zagreb, tri Zetre u Sarajevu, tri dvorane u Nišu… Zbog neviđenog interesovanja obožavatelja za njene koncerte, ušla je u istoriju regionalne muzičke scene i mjesecima je top tema u svim medijima BiH i okruženja.

Izvor: Mondo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *