Evo kako da doskočite flekama i kamencu na slavinama (VIDEO)

March 24, 2023, 1:00 pm

Samo što se oribali kupatilo i čim ste pustili vodu, kapljice su završile na blistavoj slavini? Da, to je problem koji muči mnoge domaćice.

Zapravo, sigurni smo da ne postoji žena koja nije doživjela da njen cjelodnevni trud i rad padnu u vodu u roku od svega nekoliko sekundi, a potpuno smo sigurni i da ne postoji žena koja zbog takvih stvari i situacija ne upada u očaj.

Ipak, na internetu postoji rješenje za sve, pa tako i za ovaj problem! Naime, na jednom Jutjub kanalu objavljen je video u kome je pokazano kako da spriječite da voda upropasti svježe oribane slavine.

Za ovaj trik vam je, vjerovali ili ne, potrebna samo svijeća.

Nakon što završite sa ribanjem slavina, uzmite jednu veću svijeću i njome izribajte slavinu. I sada vjerovatno mislite kako ćete time zapravo sve upropastiti, jer će vosak ostati na površini sanitarija. Upravo u tome i jeste stvar.

Vosak će ostati na površini i sve što je potrebno jeste da ga onda prebrišete krpom, odnosno da krpom utrljate taj vosak u slavinu. Pogađate – on će štititi njenu površinu, a kada sljedeći put voda bude pala na nju, od nje neće ostati ni trag, piše Krstarica.

Srpskainfo.com (Foto: RINIGER)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *