EFT nagrađuje najuspješnije radnike u 2020. godini

December 16, 2020, 11:06 am

Kompanija „EFT – Rudnik i Termoelektrana Stanari“ i ove godine, tradicionalno, nagrađuje najuspješnije radnike ukupnim iznosom od 20 000 KM.

Nagradne vaučere u vrijednosti od 5000 za prvonagrađenog i 3000, 2000 i 1000 KM, uručio je direktor EFT Stanari Savo Mirković.

-Ovim iznosima nagrađeno je devet (9) radnika iz različitih organizacionih cjelina koji su pokazali izuzetnu posvećenost radnim zadacima te ostvarili zapažene rezultate u tekućoj godini. Zbog nepovoljne epidemiološke situacije prouzrokovane koronavirusom (COVID-19), uručenje nagradnih vaučera upriličeno je u krugu najužeg rukovodstva i najuspješnijih radnika – saopšteno je iz kompanije „EFT – Rudnik i Termoelektrana Stanari“.

U skladu sa preventivnim mjerama sprečavanja širenja koronavirusa, predstavnici Sindikalne organizacije „EFT-Rudnik i Termoelektrana Stanari“ će povodom Dana rudara organizovati uručenje jubilarnih nagrada za radnike sa 20 i 30 godina staža i prigodnim poklonima nagraditi kolege koje su tokom 2020. godine ostvarile pravo na penziju.

Povodom novogodišnjih praznika, djeci radnika uzrasta do 10 godina biće podijeljeni novogodišnji paketići, a jedan dio paketića namijenjen djeci iz socijalno ugroženih porodica biće uručen Centru za socijalni rad Stanari.

(TV K3)

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *