Dženifer Aniston se vjerila?

February 27, 2024, 8:42 am

U Los Anđelesu je nedavno održana 30. po redu dodjela SAG nagrada, priznanje koje uručuje Udruženje filmskih glumaca, a veliku pažnju javnosti privukla je Dženifer Aniston.

Pored toga što je nosila atraktivnu srebrnu toaletu koju potpisuje modna kuća “Céline”, Anistonova je pokazala i dijamantski prsten na svojoj lijevoj ruci.

Ubrzo nakon toga, društvene mreže su se usijale od komentara njenih mnogobrojnih fanova, a većina je počela da spekuliše da se glumica vjerila.

“Dejli mejl” je pozvao glumičine predstavnike za medije, a odgovor se i dalje čeka.

Podsjetimo, Dženifer Aniston iza sebe ima dva braka – sa glumcem Bredom Pitom, od kog se razvela 2005. godine, a nakon toga i sa još jednim kolegom – Džastinom Tiroksom. Nažalost, ni drugi brak nije opstao, te su se razišli 2018. godine.

Uprkos ljubavnim brodolomima, Dženifer Aniston i dalje vjeruje da je ljubav njenog života i dalje čeka, a to je potvrdio i izvor blizak glumici za “Ju-Es vikli”.

“U dubini duše Dženifer i dalje vjeruje da će naći ljubav svog života, čak i u 50. godini”, rekao je on jednom prilikom za gorepomenuti medij.

(Nezavisne – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *