Drage dame, ovo vam jača polovina neće tolerisati!

May 20, 2015, 1:41 pm

– Muškarci ne vole previše napadne žene, odnosno žene koje se previše zavodnički ponašaju. Budite umjerene u svemu što radite, pa tako i u zavođenju. Ukoliko muškarac traži djevojku sa kojom bi mogao da ostavari vezu, vaše napadno ponašanje će ga samo odbiti i on će jednostavno ili pristati samo na seks sa vama ili vas potpuno odbiti.

– Muškarci ne vole žene koje ništa ne jedu. Ukoliko držite do svog izgleda i želite da budete zgodne ne morate striktno držati dijete i praviti se da ništa ne jedete. Ako vas je izveo na večeru, nije nimalo poželjno da prebirate po tanjiru salatu koju ste naručili. Pojedite obrok, jer muškarci ne vole žene koje se stide da jedu.

– Muškarci ne vole da vide pijane žene. Dopušteno je da popijete nekoliko čašica, ali nije nimalo lijepa pojava da vas neko vidi da ne možete da stojite na nogama koliko ste pijane, pa se suzdržite te loše navike ukoliko je imate.

– Nemojte se smijati svakoj njegovoj izjavi u nadi da ćete mu se tako svidjeti. Takođe, kada su komplimenti u pitanju i tu treba da budete umjerene kako ga ne biste otjerale od sebe.

 

B92

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *