Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića

May 31, 2024, 12:33 pm

Muzička zvijezda Dragana Mirković u procesu je razvoda od biznismena Tonija Bijelića.

Kako Telegraf saznaje, ona ga je tužila i uskoro će se tim povodom sresti i na sudu jer je prvo ročište zakazano.

Naime, iako je u početku u javnosti bilo riječi o sporazumnom razvodu, do toga ipak neće doći.

Dragana je riješila da preko suda podijele imovinu koju imaju, jer “drugačiji dogovor trenutno nije moguć”, rekao je izvor Telegrafa.

Podsjetimo, Dragana je nedavno sljedećim saopštenjem obavijestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje djece – ćerku Manuelu i sina Marka:

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju.”

(Nezavisne – Foto: Arhiva)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *