TV K3

android aplikacija

instaliraj

“Dodik vrijeđa inteligenciju”: Petrovićeva tvrdi da je koalicija SNSD i SDA neupitna i vječna

“Dodik vrijeđa inteligenciju”: Petrovićeva tvrdi da je koalicija SNSD i SDA neupitna i vječna

Politički cilj i krajnja namjera SNSD i njihovog predsjednika Milorada Dodika je uništiti sve demokratske i ustavne principe na kojima počiva svako zdravo društvo i koji čuvaju zemlju od apsolutizma pojedinaca, samo da bi on sprovodio samovolju – izjavila je portparol PDP Anja Petrović.

– Kada neko ko obavlja jednu od najviših funkcija u državi pred najvišim zakonodavnim tijelom prizna da u kontinuitetu čini krivično djelo, u ovom slučaju prisluškivanje političkih oponenata, a onda to pravda riječima da se šalio, jasno je da je đavo odnio šalu. Gospodin Dodik bi da kontroliše sve, a više ne kontroliše samog sebe. Na taj način upravo on predstavlja najveću prijetnju po Republiku Srpsku, bezbjednost i normalan život svakog građanina – dodaje Petrović.

Kako se navodu u saopštenju PDP, Petrović kaže da Dodik pokušava da vrijeđa inteligenciju naroda predstavom za javnost da ima narušen odnos sa SDA.

– Taj odnos ispunjavanja uzajamnih uskostranačkih interesa traje i postojao je i dok nisu bili u formalnoj koaliciji. Ko je prije više od dvije godine zajedno izglasao usvajanje akciza? SNSD i SDA, a mi nismo u tome učestvovali. Nisu naši poslanici glasali za Biseru Turković u Savjetu ministara, nego njegova ‘reprezentacija’, niti smo mi birali bošnjačke ambasadore na čiju samovolju se gospodin Dodik žali, nego on lično – navodi ona.

Petrovićeva je upitala „Kakvu obmanu želi da stvori najslikovitije govori činjenica da danas priča o lošim odnosima sa SDA, a još juče su zajedno podijelili plijen na nivou BiH i on je, opet dogovorom sa SDA, šest svojih funkcionera smjestio u fotelje“.

– Ta koalicija koja počiva na njihovim šibičarskim vrijednostima, neupitna je i vječna, a za bilo kakav napredak ovog društva neophodno je da svoju vječnu koaliciju nastave u opoziciji – zaključuje Petrovićeva.

Izvor: srpskainfo

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.