Dodik “ukorio” Sanju Vulić: Bespotrebna izjava, pozivam da se prestane komentarisati

April 2, 2024, 5:40 pm

Predsjednik Republike Srpske i lider SNSD, Milorad Dodik, nazvao je bespotrebnom ideju potpredsjednice svoje stranke i poslanika u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanje Vulić da se njenim partijskim kolegama, koji su pod sankcijama, finansijski pomogne iz džepa poslanika SNSD.

Suvišna je svaka priča o sankcijama i pozivam sve da prestanu komentarisati bilo šta, objavio je Dodik na društvenim mrežama.

To za nas u Srpskoj, kako je naveo, nije tema jer “upravo oni koji ruše međunarodni poredak i vladavinu prava žele da nam to bude top tema”.

– I današnja izjava Sanje Vulić je bila bespotrebna i upravo u funkciji onih koji žele da o tome spekulišu – naveo je Dodik.

Vulićeva je, inače, danas u Parlamentu BiH najavila da će šest poslanika njene stranke u tom domu izdvojiti po 1.000 maraka kako bi pomogli sankcionisanima.

– Da li mislite da ćemo mi dozvoliti da određene naše kolege budu bez novca. Svako od nas ko ima platu i primanja solidarisaćemo se. Nas šest poslanika svi damo po hiljadu KM, zar mislite da ćemo dozovliti da srpski član Predsjedništva BiH bude bez naknade ili plate – rekla je Vulićeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *