TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik: Savjet ministara nije dostavio izvještaje o migracijama (VIDEO)

Dodik: Savjet ministara nije dostavio izvještaje o migracijama (VIDEO)

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Savjet ministara u tehničkom mandatu za današnju sjednicu Predsjedništva BiH nije dostavio sveobuhvatane izvještaje ni o migracijama, niti o evropskim integracijama.

Nakon sjednice Predsjedništva BiH Dodik je  rekao da BiH može sa Srbijom i Crnom Gorom da dogovori mjere za sprečavanje trgovine ljudima, što predstavlja problem.

Govoreći o formiranju novog saziva Savjeta ministara, Dodik je naveo da, što se njega tiče, to tijelo može biti formirano odmah.
Dodik je istakao da je Predsjedništvo BiH  zatražilo od Savjeta ministara da dostavi sređen dokument koji će obuhvatiti mjere u vezi sa migrantskom krizom, među kojima neće biti izlaženja vojske na granicu.

Dodik je rekao da je danas razgovarao sa Vigemarkom i pet ambasadora o evropskim integracijama i stavovima oko rezervnog saastava policije .

Sve je više faktora koji koče evropske integracije  zbog čega najviše tripi BiH i njeni građani ističe Dodik.

Predsjedništvo je danas razmatralo niz sporazuma, i Odluka dodjeljeni  su agremani za nekoliko ambasadora  a imenovana su i dva člana Upravnog odbora Centralne banke iz reda srpskog naroda.

TV K3

Komentarišite

Your email address will not be published.