TV K3

android aplikacija

instaliraj

Dodik razgovarao sa Vulinom: Upriličen prijem za predstavnike jedinica učesnike borbi na Košarama

Dodik razgovarao sa Vulinom: Upriličen prijem za predstavnike jedinica učesnike borbi na Košarama

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Banjој Luci sa ministrom odbrane Republike Srbije Aleksandrom Vulinom, a poslije sastanka je primio i predstavnike jedinica koje su učestvovale u borbama na Košarama

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ministar Vulin su razgovarali o aktuelnim političkim i sigurnosnim temama u Republici Srpskoj, BiH i Republici Srbiji. Ovom prilikom srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je obavijestio ministra Vulina da nije dozvolio da Oružane snage BiH budu raspoređene na granici sa Srbijom i Crnom Gorom.

Poslije sastanka sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske primio pripadnike nekoliko jedinica tadašnje Vojske Jugoslavije, koji su učestvovali u borbama na Košarama, na Kosovu i Metohiji.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik im je rekao da se poslјednjih mjeseci u Republici Srpskoj intenzivno govori o njihovom herojstvu i o historijskom značaju bitke na Košarama.

Tom prilikom su pripadnici „63. padobranske brigade“ srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, a koji je ranije, kao predsjednik Republike Srpske, posthumno odlikovao sedam pripadnika ove brigade, uručili svečani amblem svoje jedinice.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je izuzetno pozitivno to što je u Srbiji snimlјen dokumentarni film o bici na Košarama, a zajednički je ocijenjeno da je u narednom periodu potrebno pristupiti i snimanju dokumentarnog filma o proboju „Koridora života“ u Republici Srpskoj.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.