Dodik: Hvala Jeleni Trivić što je razbila opoziciju i PDP (VIDEO)

May 19, 2023, 2:33 pm

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je Partija demokratskog progresa (PDP) dodatno pocijepana osnivanjem Narodnog fronta, te da bi na tome mogao da bude zahvalan Jeleni Trivić.

– Zahvaljujem Jeleni Trivić što je razbila opozicioni blok i što je razbila PDP dovoljno da ne budu ono što jesu. To će neminovno dovesti do njihovih unutrašnjih tenzija – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je dodao da ne vidi ko bi ozbiljan mogao da vidi političku snagu Trivićeve i njenog Fronta.

– Postoje spekulacije da određeni krugovi iz Srbije podržavaju to što ona radi i to je jedina njena snaga sa kojom ona pokušava da blefira – rekao je Dodik.

On je istakao da se zalaže da svi imaju pravo da govore šta hoće, pa i izborni gubitnici, te da nikakav problem ne vidi u tome.

– Njen izbor je da javnosti predstavi svoje priče, a do sada je vrijeme pokazalo da to nije uspješno i vjerujem da neće biti u budućnosti. SNSD nema opasnosti sa te strane, jer ona nije ni u formi ujeda komarca – rekao je Dodik.

On je ukazao da je očigledno da se u budućnosti može očekivati da će tu stranku, ali i SDS, napustiti još jedan dio njihovih članova.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *