Dodijeljene diplome doktorantima, master i studentima Nezavisnog univerziteta

May 25, 2023, 2:25 pm

Svečana dodjela diploma doktorantima, master i studentima osnovnih studija svih fakulteta Nezavisnog univerziteta Banjaluka održana je danas.

“Znanje je sve važan resurs i zbog toga je kvalitetno obrazovanje prioritet modernog čovjeka”, istakao je Rektor Nezavisnog univerziteta Ostoja Barašin čestitajući svima sticanje zvanja.

Već 18 godina Nezavisni univerzitet Banjaluka unapređuje kvalitet visokog obrazovanja, u skladu sa novim trendovima u okruženju.

“Sve godine iza nas  su bile godine uspješnog rada i mnogih savladanih prepreka. A Nezavisni univerzitet Banjaluka je svakako mjesto na kojem počinje budućnost”, naveo je Barašin.

Istakao je da je njihova uloga da obezbijede konstantan rast i razvoj te su na taj način postali jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj i BiH.

“Naš ljudski i materijalni potencijal garancija su našeg budućeg dugoročnog razvoja. Od posebnog značaja je činjenica da je velika većina diplomaca sa diplomom Nezavisnog univerziteta dobila posao u struci za koju su se školovali na različitim pozicijama širom Republike Srpske, BiH, ali i u državama regiona”, istakli su iz univerziteta.

Nezavisne

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *