TV K3

android aplikacija

instaliraj

Doboj: Održana Skupština grada, izabran novi zamjenik gradonačelnika (VIDEO)

Doboj: Održana Skupština grada, izabran novi zamjenik gradonačelnika (VIDEO)

U Doboju je danas održana 14. redovna sjednica Skupština grada, na kojoj je usvojen Nacrt odluke o usvajanju budžeta za narednu godinu. Parlament ove lokalne zajednice izabrao je i novog zamjenika gradonačelnika.

Umjesto dosadašnjeg Nebojše Marića funkciju zamjenika gradonačelnika Doboja ubuduće će obavljati Dejan Starčević. Tako je danas odlučio lokalni parlament, tajnim glasanjem. Novoizabrani zamjenik gradonačelnika  obećao je da će raditi u interesu svih građana.

Nebojša Marić,  zbog  mandata u Narodnoj skupštini podnio je ostavku na mjesto zamjenika gradonačelnika. Nasljedniku je poželio sreću u radu, i uspješan nastavak započetih infrastrukturnih projekata u gradu.

Starčevićevo imenovanje  podržali su i odbornci SNSD-a, dok su socijalisti bili protiv.  Opozicija je bila suzdržana kada je u pitanju usvajanje Nacrta budžeta za narednu godinu, u iznosu od oko 35 miliona maraka.

Dobojska skupština usvojila je i izvještaj o polugodišnjem izvršenju budžeta u kojem je iskazan budžetski suficit od 395.760 KM.  Kada su u pitanju kadrovska rješenja za novog direktora Toplane imenovan je Slađan Jović.

(TV K3)

Komentarišite

Your email address will not be published.