Dnevni horoskop za 31. mart

March 31, 2024, 8:10 am

Ovan

Posao: Postoji velika mogućnost unapređenja, ali i prelaska na novo radno mesto ili čak potpunu promenu posla.
Ljubav: Ljubavni plan može se ovog vikenda nalaziti pomalo u senci burnih zbivanja na poslovnom planu.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Neki novi elementi poslovanja u vidu novih metoda rada ili prelaska u novo sedište firme mogu obeležiti ovaj period.
Ljubav: Slobodnim Bikovima predstoji početak ljubavne veze sa osobom koju mogu upoznati preko posla ili na nekom putovanju.
Zdravlje: Bolovi u kostima.

Blizanci

Posao: Akcenat će biti na poslovnim sastancima i finansijskim pitanjima. To vam može doneti finansijski uspeh, ali i potpisivanje nekog važnog ugovora o poslovnoj saradnji.
Ljubav: Slobodni Blizanci mogu započeti ljubavnu vezu. Blizanci koji su u vezi mogu očekivati dalje zbližavanje s partnerom.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Rak

Posao: Ukoliko ste rešili da započnete privatni biznis, očekuje vas veliki poslovni uspeh. Ovog dana akcenat je na novim poslovnim pregovorima, ali i promeni u sastavu zaposlenih.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom podiže se na novi, viši kvalitet, pa ćete biti veoma zadovoljni i osećati se emocionalno ispunjenim.
Zdravlje: Problemi sa varenjem.

Lav

Posao: Lavovi moraju biti oprezni, pre svega, što se tiče novih saradnika i novih poslovnih ponuda jer tu vreba najveća opasnost.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz fazu daljeg zbližavanja i harmonizacije.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Djevica

Posao: Ovaj dan posvetite analizi dosadašnjih rezultata, ali i osmišljavanju novog plana, jer su moguće nepredviđene prepreke.
Ljubav: Device koje su u vezi mogu da osete da prolaze kroz nekakvu krizu. Odnos s partnerom može biti nekako nedefinisan.
Zdravlje: Čuvajte se virusa.

Vaga

Posao: U ovom periodu možete se odlučiti na neko poslovno putovanje. Ukoliko imate neke pravne probleme, tokom ovog perioda ćete ih s lakoćom završiti.
Ljubav: Moguće su čak i burnije rasprave i impulsivnije reakcije nego inače.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Škorpija

Posao: Pripazite se rizičnih investicija i novih poslovnih ponuda. Vaša skeptičnost u ovom periodu može se pokazati kao ključ za rešenje potencijalne problematične situacije.
Ljubav: Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz krizu ukoliko su se ona prava, autentična osećanja između vas izgubila.
Zdravlje: Bolovi u kostima.

Strelac

Posao: Ovaj period nije povoljan za krupne poslovne poduhvate i velike investicije. Postoji mogućnost sukoba mišljenja na poslu.
Ljubav: Strelčevi koji su u vezi nisu zadovoljni svojim trenutnim stanjem, pa bi bilo najbolje da o tome što pre porazgovaraju sa partnerom.
Zdravlje: Migrena.

Jarac

Posao: U ovom periodu budite skeptični prema savetima drugih, kao i prema novim poslovnim ponudama.
Ljubav: Vaša potreba za ljubavlju i osećaj usamljenosti mogu biti dve krajnosti vašeg spektra raspoloženja. Slobodni Jarčevi mogu upoznati zanimljivu osobu na poslu.
Zdravlje: Bolovi u kostima.

Vodolija

Posao: Promene na poslovnom planu se tek pripremaju, tako da vas očekuje veliki preokret. Ukoliko ste nezadovoljni svojim radnim mestom, planete vam pružaju podršku da pređete na novo radno mesto.
Ljubav: Vodolije koje su u braku ili u vezi očekuje faza iskušenja.
Zdravlje: Nervoza.

Riba

Posao: Negativna energija ovog perioda na poslovnom planu može se odraziti u vidu nepredviđenih prepreka, odlaganja i zastoja. To se može odnositi i na priliv finansija.
Ljubav: Slobodne Ribe očekuje ljubav na prvi pogled. Poznanstvo sa osobom u znaku Device ili Vodolije može obeležiti naredni period.
Zdravlje: Dobro se osećate.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *