Đorđe Đoković ponosan na svoje uspjehe: Često čujem da živim od bratove slave i novca

September 18, 2023, 11:13 am

Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, trudi se da gradi uspješnu internacionalnu karijeru u raznim sferama. Kako kaže, oduvijek je želio da bude svoj čovjek i da zaradi svaki dinar, iako često čuje kako živi od novca starijeg brata.

„Odmalena sam želio da budem svoj čovek, da ceo život vredno radim i zaradim svaki dinar. Često čujem kako pričaju da živim od slave i novca mog brata i da mi je to jedino zanimanje, ali na takve komentare se ne osvrćem. Svako ima pravo na svoje mišeljenje. Najvažnije je da se izdignem iznad svega toga“, kaže Đorđe za Hello i objašnjava da teniski turnir nije njegov primarni posao.

„Imam nekoliko firmi u inostranstvu, u raznim industrijama, na koje sam ponosan. Turnir mogu da definišem kao pravo zadovoljstvo u kome uživam već nekoliko godina. To je jedan predivan događaj koji širom sveta našu zemlju i naš narod predstavlja na najljepši mogući način i zbog kojeg je veliki broj ljudi posetio naš Beograd. Ponosan sam na uspeh koji smo napravili sa ovim turnirom i nadam se da ćemo i u budućnosti uspeti da obezbedimo licencu svima koji vole ovaj sport da nastave da gledaju najbolji svetski tenis u našem glavnom gradu.“

Pored toga, košarka je jedan od mojih omiljenih sportova. Već neko vreme radim na velikom projektu o kojem ću, nadam se, uskoro moći nešto više da kažem, napominje Đoković.

„Za izuzetno kratko vreme uspeo sam da izgradim internacionalnu karijeru, da se nametnem kao lider u velikim korporacijama i, na kraju, da započnem sopstvene poslovne projekte i otvorim firme na koje sam jako ponosan. Čitav moj profesionalni put od ulaska u industriju finansija do velikih projekata i uspeha gotovo je filmski i vrlo rado ću jednog dana pričati o tome“, zaključuje Đorđe Đoković za „Hello“, a prenosi BIZlife.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *