Đoković najavio: Pokrećem novi biznis

November 20, 2023, 8:46 am
Novak Đoković je poslije osvajanja Završnog Mastersa u Torinu najavio da pokreće novi biznis – proizvodnju i prodaju svog sportskog pića.

Prema njegovim riječima, plan je da sve krene početkom sljedeće sezone, od Australijan opena na početku 2024.

“Mogu da dam i neku blagu meku najavu onoga što ćete vidjeti u Australiji. Tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovisati za vrijeme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti. Brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem”, rekao je Novak.

Novak je na veoma posjećenoj konferenciji za novinare poslije finala govorio o raznim temama i bio je sjajno raspoložen nakon istorijskog uspjeha i osvajanja rekordne, sedme titule na posljednjem Mastersu u sezoni.

Uz titulu, Đoković će u ponedjeljak otići iz Italije i sa ogromnom, višemilionskom zaradom od istorijskog uspjeha.

Đoković neće otići na odmor poslije naporne sedmice, već će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji u Španiji, gdje će od četvrtka igrati u završnici prestižnog i reformisanog turnira nacionalnih timova, sa planom da i tamo vodi svoj tim do uspjeha, a da potom ode na pauzu od mjesec dana, tokom koje će se odmoriti od blistave 2023. i pripremati za nove izazove u 2024.

A ti izazovi, po svemu sudeći, neće biti samo na terenu, već i u poslu van njega.

Izvor: Glas Srpske

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *