Đokić u povodu Dana policije: Veoma sam zahvalan za njihovo časno, pravovremeno i profesionalno postupanje i obavljanje poslova

April 3, 2024, 12:35 pm

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić uputio je čestitku ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjh poslova Republike Srpske povodom Dana policije – 4. aprila.

„Svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova čestitam Dan policije, sa porukom da nastave da se još efikasnije bore za bezbjedan život svakog građanina naše Republike.

Koristim priliku da pohvalim pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu, kao i da izrazim svoje iskreno divljenje za sve napore koje ulažu u svakodnevnoj borbi za očuvanje javnog reda.

Veoma sam zahvalan za njihovo časno, pravovremeno i profesionalno postupanje i obavljanje poslova, kao i za odlučnost i spremnost da savjesno služe narodu i svojim radom podižu stanje bezbjednosti na viši nivo. Nebrojeno puta su pokazali i dokazali da su na prvoj liniji odbrane naše države i naroda. Taj predani rad je garant našeg mira, stabilnosti i sigurnosti.

Siguran sam da svaki građanin to prepoznaje i da u Policiji vidi jedan od najvažnijih stubova postojanja, odbrane i snažnog daljeg razvoja Srpske.

Želim vam mnogo uspjeha i u daljem radu“, navodi se u čestitki ministra energetike i rudarstva Republike Srpske Petra Đokića.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *