Desingerica konačno progovorio o odnosu sa Majom Marinković

February 9, 2024, 1:27 pm

Odnos repera Dragomira Despića Desingerice i kontroverzne starlete Maje Marinković mjesecima intrigira javnost, a povezanost među njima desila se prošlog ljeta kada su u Crnoj Gori uhvaćeni zajedno u bazenu.

Iako je oženjeni reper nekoliko puta do sada demantovao da među njima postoji nešto više od prijateljstva, juče je pomenut u rijalitiju “Elita” gdje Maja boravi.

Nakon toga se ponovo oglasio, te otkrio šta se zapravo dešava među njima.

„ Ona je najjača glava u “Eliti” i vrijeme je da Maja pobijedi ove godine! To je jedina prava priča. Vrijeme je da Maja uzme to prvo mjesto, zato što to zaslužuje – poručio je Dragomir Despić i još jednom demantovao natpise od ljetos.

„Te priče od ljetos demantujem ponovo.Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve“ istakao je Desingerica.

Podsjetimo, atraktivna zadrugarka Maja Marinković je u emisiji “Pitanja gledalaca” uputila niz komplimenata na njegov račun.

Gledaoci su je pitali kako bi reagovala kada bi hipotetički saznala da ju je Desingerica okačio na priču na Instagramu, što ju je obradovalo, te ga je pozdravila i usputponovo demantovala priče o njihovoj navodnoj, ljetnoj aferi.

„Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista riječi hvale“ izjavila je Marinkovićeva, piše Blic.

Srpska info

Foto: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *