TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: Otvoren novi market „Goldi“ (VIDEO)

Derventa: Otvoren novi market „Goldi“ (VIDEO)

Presjecanje svečane vrpce market „Goldi“ otvorio je vrata novog najvećeg maloprodajnog objekat u Derventi  u naselju Lug, koji se prostire na 550 metara kvadratnih, inače svoj deseti na području ove lokalne zajednice.

„Goldi“ je osnovan 1994, godine kada su poečli raditi sa samo dva zaposlena, a danas imaju 72 radnika.

Vlasnik marketa Rade Radić izrazio je zadovoljstvo što u godini kada slave jublije od 25 godina postojanja otvaraju najveći maloprodajni objekat, kako bi ponudili što širi asortiman svojim kupcima.

„Želim da izrazim zadovoljstvo činjenicom da su ljudi prepoznali naš kvalitet i način rada i da su se odazvali našem pozivu, te svojim prisustvom uveličali današnju svečanost. Hvala i načelniku opštine što je danas ovdje sa nama proslavio ovaj događaj. Cilj nam je bio da proširimo asortiman i da podignemo nivo kvaliteta usluge prema kupcima“, rekao je Radić.

Svčanosti je prisustvovao i načelnik opštine Milorad Simić, izrazivši zadovoljstvo što jedan privredni subjekta traje 25 godina, napominjući kako je ovo u početku bio jedan mali pordični biznis, ali da i danas svi zajedno rade i doprinose razvoju same firme i derventske privrede.

„Porodična firma Radića pod nazivom “Goldi” traje već 25 godina i zaista sam srećan što sam ovdje prilikom ovorenja ovog objrkta Velika je stvar kada su nakon 25 godina ovdje zaposlena ukupno 72 radnika, uključujući i osam novih radnih mjesta u novootvorenom objektu, a to je veoma značajno“, rekao je Simić. 

Simić je dodao da firma “Goldi” predstavlja jednog od 824 privrednih subjekata na području opštine, te da oni svi čine Derventu ovakva kakva jeste, a to je izuzetno dobro privredno okruženje.

TV K3

 

 

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.