TV K3

android aplikacija

instaliraj

Derventa: BO najugroženijim članovima uručuje materijalnu pomoć (FOTO)

Derventa: BO najugroženijim članovima uručuje materijalnu pomoć (FOTO)

Opštinska boračka organizacija Derventa 14. februar Dan boraca Republike Srpske proslavlja Odlukom da se najugroženijim borcima, članovima porodica poginulih i ratnim invalidima uruči materijalna pomoć.

– Predložili smo našem Predsjedništvu da, umjesto okupljanja i prijema, sredstva koja bi potrošili za to, uručimo onima kojima su, po procjenama predsjednika mjesnih boračkih organizacija, najpotrebnija. Naravno, taj iznos je uvećan, a ovaj posao mora biti završen do kraja februara – navodi se u saopštenju za javnosti Boračke organizacije Derventa.

U Boračkoj navore da je načelnik opštine Derventa, Milorad Simić, boraveći u posjeti sjedištu Opštinske boračke organizacije, saopštio je da će se i opština Derventa uključiti u ovu aktivnost i donirati određena sredstva, koja neće biti manja od sredstava koja je obezbedila Opštinska boračka organizacija.

-Broj korisnika ovih sredstava nije preciziran, pošto će zavisiti od prijedloga predsjednika mjesnih boračkih organizacija, a iznos će biti 100 maraka- stoji na kraju saopštenja za javnost BO Derventa.

(TV K3)

  http://credit-n.ru/zaymyi-next.html

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.