Dejan Matić o vjenčanju, porodici i kako se snalazi u odgoju 2 dječaka

November 21, 2023, 8:28 am

Pjevač Dejan Matić, kao i ostale njegove kolege, uveliko se priprema za nastup u novogodišnjoj noći, a ovom prilikom je, iako rijetko govori o porodici, otkrio jedan zanimljiv detalj sa njegovog vjenčanja sa suprugom Jelenom.

2012. godine kad sam ja stao na “ludi kamen”, bilo je 750 ljudi i slikanje je trajalo 2 i po do 3 sata. To mi je najteže bilo. I kaže moj prijatelj Goran Šljivić, koji je među 5 na estradi mojih najboljih “ja sam se samo plašio mladoženje i njegove reakcije”. Tako da ove pripreme su ništa, prošao sam najgore rekao je Dejan Matić i dodao:

– Ali to je bio jedan od mojih najljepših dana u mom životu. Bila su još dva ljepša. To je 17. decembar 2012. i 21. marta 2015. kada su se rodili Zoran i Konstantin. Možda bude još tih najljepših dana, vidjećemo.

Dejan je dodao da sa svojom porodicom najviše vremena voli da provodi u Grčkoj, gdje posjeduje nekretninu.

– Prošle godine mi je to bio neki ventil, nisam nešto dugo bio, ali to što sam bio, bilo je jako kvalitetno. Ja recimo, dođem, raspakujem i kažem, ajmo momci, ajmo u vodu. Kaže žena, pa pola deset uveče, nema veze. Zoran je recimo imao nepune dvije i po godine. I mi plivamo bez mišića do bova i nazad za sladoled. Prošle godine, baš ta neka novogodišnja priča, pisali su pismo djeda Mrazu u koga ne vjeruju, ali kao ajde da pišu. Onda je stariji sin izjavio djeda Mrazu da mu ništa ne treba i da je dobar u školi. U principu mu ništa ne treba, samo kad su slavlja i tako ti praznici, da je tata više kod kuće – rekao je pjevač.

Pjevač je nedavno otkrio i da li namjerava da se vrati iz Beča, gdje živi godinama, u Beograd.

– Ja sam privatno u Beču, a poslovno sam u Beogradu. Kako ima puno posla sve sam manje u Beču, ali odvojim tih par dana da se posvetim porodici i dječacima i da učestvujem u njihovom odrastanju tako da sam nekako spojio lijepo i korisno. Mislim i da imam mnogo više vremena da se posvetim njima tamo nego što bih imao u Beogradu. Balansiram i dobro mi ide – ispričao je Dejan.

Srpskainfo.com (Foto: Kurir.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *