Dara Bubamara optužila i izvrijeđala Slobu Radanovića: Balvančina

April 16, 2024, 7:53 am

Nakon jednog gostovanja Slobodana Radanovića tokom kojeg je najavio novi album i otkrio da se na njemu nalazi “posljednja pjesma Marine Tucaković”, “Infarkt duše”, hitno se oglasila Dara Bubamara koja je optužila kolegu i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta da su joj ukrali pjesmu.

Pomenutu numeru su prvobitno snimili Dara i Željko Nikolić, a pjevačica je Slobi dva puta obrisala numeru sa Jutjuba zbog autorskih prava. Tokom gostovanja u “Amidži šou” Dara ih je žestoko napala, a Sloba je ponovo objavio spornu pjesmu.

“Sloba Radanović mu je ukrao pjesmu. To su ti najlošiji likovi koji su kao dobri momci, crkva, foliraju, a ovamo ti zavuku. On nema ni mozga, ni hajpa, ni vjere, nazvali su ga balvan i on je stvarno balvan, balvančina jedna, a ja sam mu pomogla kada mu je trebao duet, išla mu na sahranu ocu, to neću da prebacujem otišla sam od srca. On je ‘ladno čuo pjesmu koju sam snimila s Željkom Nikolićem, dečko je nepoznat, ali je platio pjesmu Marini Tucaković i Raletu. Došla sam snimila ‘Infarkt duše’ to je posljednja Marinina pjesma. Taj dečko je imao smrtni slučaj i čekao je dvije tri godine da snimi album, ovaj čuo kod Raleta odmah uzeo pjesmu”, ispričala je Dara u podkastu “Vostkast” i dodala:


Jelena Karleuša oplela po Harisu Džinoviću zbog Meline

Jelena Karleuša oplela po Harisu Džinoviću zbog Meline

“Nudio je i Ceci, rekli su joj da je Darina i Željkova, ona rekla ok. On me nije ni pitao, dva puta sam mu srušila pjesmu i sad treći me molili prijatelji da ne radim to, čak su nudili i pare, reko nemoj molim te pare. Imam dozvolu da ga opet ugasim, ali nisam htjela. On je pokazao svoje pravo lice. Praviš šou program pomažeš mladima, a ovamo saplićeš noge mladom dečku koji tek počinje. Ne želim nikom zlo, nek su živi izdravi, ali kada se ogriješiš o nekog dobrog i poštenog vrati ti se. To je Željkova pjesma, ja sam stala u njegovu odbranu, meni to da je uradio, glavu bih mu otkinula odavno. Kolima bih došla ispred i rekla: ‘Šta je, u čemu je problem?’. Al’ opet sam ispala dobra i pustila. To ranije nije bilo, mi smo se čuli dogovarali. Ne treba biti proklet, sve se vrati. Ko se ogriješio o mene nije dobro prošao. U životu nisam nikom prijetila, ja nikoga da zovem telefonom ne pada mi na pamet”, poručila je Dara, prenosi “Mondo”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *