Da me usvoji Kim Kardašijan? Radije ću živeti u bijedi na Tajlandu

November 20, 2014, 9:11 am

Djevojčica odbila starletu!

Pink (13) priznaje da se šokirala kada je čula da jedna multimilionerka želi da je usvoji, ali kada je razmislila, donijela je nevjerovatnu odluku

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan prilikom posete Tajlandu, na prvi pogled se “zaljubila” u tinejdžerku Pink, koju je upoznala u sirotištu za decu.

Kim je rešila da usvoji tamnoputu devojčicu, te da joj pruži život u izobilju i bogatstvu u toplini doma Kardašijan. Međutim, na iznenađenje javnosti, Pink je odbila neverovatnu ponudu, prenosi Dejli Mejl.

Ova trinaestogodišnjakinja priznaje da se šokirala kada je čula da jedna multimilionerka želi da je usvoji, ali priznaje da bi mnogo više volela da ostane na Tajlandu, uči i druži se sa ostalim siročićima sa kojima je odrasla.

Nju je majka poslala u sirotište jer nije imala sredstava da je izdržava i školuje, pošto i sama živi u bedi. Upoznala se sa Kim u aprilu kada je rijaliti zvezda posetila Tajland gde je snimila jednu epizodu za svoj rijaliti šou Keeping Up with Kardashians.

Međutim, ponudu da je usvoji, Pink je fino odbila uz objašnjenje:

“Svako želi da živi drugačiji i bolji život, pretpostavljam. Ali kada sam razmislila o tome, shvatila sam da to ne bi bilo dobro za mene, jer bih morala da ostavim mnogo toga iza sebe, na šta trenutno nisam spremna”.

Kim je pored potrebe da se slika obnažena i time privlači pažnju, osetila potrebu da uradi, kako kaže, dobro delo.

 

(Daily Mail)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *