TV K3

android aplikacija

instaliraj

ČIME OSVAJATE Ovan pravi mačo, Vodolija zavodi intelektom, a u OVOM znaku su rođeni ZAVODNICI

ČIME OSVAJATE Ovan pravi mačo, Vodolija zavodi intelektom, a u OVOM znaku su rođeni ZAVODNICI

Zanima vas šta vaš znak čini privlačnim pripadnicama nježnijeg pola?

Portal Atma odgovara na to pitanje, a vi ne zaboravite da koristite svoje adute na putu do srca one koja vam se dopada, uspjeh je neminovan.

Ovan

Visina i sportska građa su ono što uglavnom krasi muškarca rođenog u znaku Ovna. Ukoliko i nije tako, tada pažnju privlači vrlo mladolikim izgledom, sportskim odijevanjem i pomalo opasnim izgledom.

Držanje je dostojanstveno, hod ubrzan, a posebno privlačni su široki osmijeh i prodoran pogled. Ovan je tokom razgovora direktan, priča bez puno okolišanja i ostavlja utisak osobe sigurne u sebe.

Bik

Muškarac rođen u ovom znaku je izuzetno muževan, što je ženama neodoljivo. Jake je građe, vrlo šarmantan, ugodan i zavodljiv.

Ponekad se odijeva po posljednjoj modi, ali neki predstavnici Bikova skloniji su pomalo boemskom izražaju i moda im ne znači puno. Bez obzira na to, uvijek su pristojni i džentlmenski nastrojeni prema pripadnicama nježnijeg spola.

Blizanci

Visina, vitkost, svjetlija kosa i pomalo dječački izgled čak i u starijoj dobi – to je ono što često krasi muškarca rođenog u znaku Blizanaca. Vrlo je komunikativan, zabavan i zna osvajati žene svojim šarmom.

Muškarce rođene u ovom znaku ljudi vole vidjeti u društvu jer imaju osjećaj kao da ih dugo poznaju, iako su ga možda tek upoznali. Duhoviti su, vole druženja i baš uvijek su spremni na neku avanturu.

Rak

Tu se radi o mirnim i pomalo usporenim tipovima koji žene privlače osjećajnošću, nježnošću i dubinom emocija što se na prvi pogled možda ne bi reklo, da su takvi.

Muškarac rođen u ovom znaku ponekad može biti uporan zavodnik dinamičnih pokreta, ali i tada sanja o pravoj ljubavi, ugodnom domu i porodici.

Lav

Muškarac u ovom znaku zna kako privući poglede žena, i često je vrlo uspješan u tome – okreću se za njim gdje god se pojavi jer hoda samouvjereno, autoritativno i ponosno.

Lavovi često imaju vrlo izražene oči, krasnu pomalo valovitu kosu, jaču tjelesnu građu i krupne šake. Iz njih izvire otmenost i šarm, ali i nešto dječačko. Bez obzira jesu li luckasti ili potpuno mirni, muškarci rođeni u ovom znaku su uvijek dostojanstveni.

Djevica

Tu se radi o tipu muškarca koji dugo izgleda mladoliko, odijeva se vrlo ležerno i uvijek će radije izabrati džins od najbolje krojenih odijela.

Muškarci rođeni u znaku Djevice su vrlo šarmantni, a žene ih vole jer su i stalno nasmijani, duhoviti, ljubazni i vrlo komunikativni. Imaju jako dobro pamćenje i odlični su u uočavanju detalja.

Vaga

Muškarac rođen u znaku Vage je neodoljivo šarmantan, a žene to itekako uočavaju i vole. Nenametljivi su kada su u društvu, vrlo otmeni, što je nešto urođeno u njima, i veliki su džentlmeni koji nikada neće ženu ostaviti u nekom problemu.

Paze na izgled, a posebno na frizuru, djeluju mladoliko i često imaju svjetliji ten. Gotovo uvijek ostavljaju utisak urednosti i njegovanosti.

Škorpija

Ženama je muškarac rođen u ovom znaku kao magnet kojem se ne mogu oduprijeti. Ima snažno izražen seksepil, jaku osobnost, vrlo zavodnički osmijeh i džentlmensko ponašanje.

Ponekad na prvi pogled znaju djelovati vrlo mirno, a na licu je teško dokučiti o čemu razmišlja i kakve su mu namjere. Međutim, u očima im se vidi da nisu mirni kako se čine, već su kao vulkan koji je spreman eruptirati i pokazati strast potisnutu u sebi.

Strijelac

Ovdje se radi o često krupnom muškarcu koji na prvi pogled zna djelovati usporeno pa čak i lijeno. No, zapravo se često radi o sportskom tipu koji osvaja svojom duhovitošću i spontanošću, čak i kada nije sklon fizičkim aktivnostima.

Ne voli biti na jednom mjestu, dinamičan je i preferira sportski, ležerniji stil odijevanja. Voli putovati i zabavljati se, a često djeluje vrlo mladoliko, ne zbog izgleda, već ponašanja.

Jarac

Jarac je pronicljiv tip muškarca, pogled mu je prodoran, a zna djelovati suzdržano i hladno – upravo je to ono što žene zainteresuje. Što se tiče fizičkog izgleda, muškarci rođeni u ovom znaku uglavnom su srednje visine, tamnije kose, a katkad i svjetlije puti zbog čega dugo zadrže mladoliki izgled.

Nisu skloni nekoj velikoj komunikaciji sa nepoznatim ljudima, ali zato su vrlo brbljivi, opušteni i zabavni u društvu onih koje dobro poznaju.

Vodolija

Ženama je muškarac rođen u ovom znaku vrlo zanimljiv. Neobičan je i šarmantan, a često djeluje pomalo rastreseno, no to ga ne sputava da dobro uoči sve oko sebe.

Zna hodati pogrbljeno i vodi dosta brige o tome šta će odjenuti. Vodolije se često povedu za poznatim modnim brendovima ili imaju vlastiti stil po kojem su prepoznatljivi. Obožavaju nauku i umjetnost, i vrlo su radoznali.

Ribe

Ovaj tip muškarca ima onaj pogled koji govori više od riječi, ali u kojem se i mnogo toga skriva. Kosa mu je često neposlušna i razbarušena, ten nježan, crte lica lijepe, a pokreti ubrzani.

Ostavlja utisak energične osobe, ali ne na onaj “mačo” način, već osobe koja je uvijek spremna pomoći. Ribe često djeluju vrlo mladoliko i sklone su dotjerivanju.

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.