TV K3

android aplikacija

instaliraj

Cijena pravde , 21.08. – 22:40

Cijena pravde , 21.08. – 22:40

Jan Schlichtmann uspješan je odvjetnik koji praktički vodi vlastiti posao. On je skroman neženja s dobrim autom, lijepom kućom i karijerom koja mu je donijela velike koristi.

A da ne spominjemo da je osnivač i zaposlenik unosne advokatske firme koju vodi zajedno s partnerima iz Bostona. Međutim, kada porodica preminule djece podignu tužbu protiv velikog prehrambenog konglomerata zbog sumnje da su njegova poduzeća odgovorna za trovanje djece nakon čega su oboljela od raka i umrla, Jan im odluči pomoći, misleći da će mu taj slučaj donijeti laku zaradu te proslaviti njega i njegovu tvrtku. Pokrenuvši veliku parnicu, Jan i njegova firma postaju zastupnici porodice. Međutim, ovaj slučaj mogao bi uništiti Jana: njegov ponos, ambiciju i, na kraju, njegovu karijeru. Kako složenost slučaja počinje pritiskati tužilaštvo, odbranu i porodicu, Jan shvaća da je prihvatio najveći slučaj svog života i to će ga stajati.

Uloge: John Travolta, Robert Duvall, Tony Shalhoub, William H. Macy, Kathleen Quinlan, John Lithgow, James Gandolfini, Steven Fry

Režiser: Steven Zaillian

Žanr: Drama

Dužina trajanja: 125 minuta

Godina proizvodnje: 1998.

 

TV K3 aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku

Komentarišite

Your email address will not be published.