Cifra od koje boli glava: Otkriveno koliko je para potrošeno na lečenje Mihaela Šumahera

May 29, 2015, 7:37 am

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher još uvek se oporavlja od teške nesreće na skijanju koja se dogodila 29. decembra u francuskim Alpima. Godinu i po dana o njegovom zdravlju brine brojni tim lekara što iziskuje velike troškove.

U javnosti se sada pojavio podatak da su članovi njegove porodice do sada potrošili čak 14 miliona evra, odnosno da njegovo lečenje košta otprilike 20.000 evra dnevno. O zdravlju Mihaela Šumahera trenutno brine čak 15 medicinskih stručnjaka.

Šumaher se povredio na skijanju u Francuskoj kada je na zabranjenom delu staze pao i glavom udario u kamen.

Slavni vozač zadobio je teške povrede glave i stavljen je u stanje indukovane kome. Pošto se posle otprilike pola godine probudio iz kome Mihael je iz bolnice u Grenoblu prebačen na rehabilitaciju u Univerzitetski bolnički centar Vaud u Lozani.

Njegova porodica od početka ne dozvoljava javnosti tačan uvid u njegovo zdravstveno stanje, jer ne želi da mu se remeti mir u oporavku. S vremena na vreme oglasi se njegova menadžerka Sabine Kem, a njena poslednja izjava daje nadu u skori potpuni oporavak Šumahera. Kemova je pre nekoliko dana izjavila da se Mihaelovo zdravstveno stanje popravlja.

KURIR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *