Trivić: Busanje u prsa treba da zamijeni gutanje žaba

May 11, 2024, 11:20 am

Nikakva demagogija i pokušaj vlasti da opravda svoj izlazak na izbore koje je raspisala CIK ih ne može oprati od činjenice da su podvili rep i odustali od svog Izbornog zakona kojeg je gurao Milorad Dodik, izjavila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

“Busanje u prsa “junačka” treba da zamijeni gutanje žaba kako je najavio portparol Dodikovog izbornog zakona, Nenad Stevandić”, napisala je ona na društvenim mrežama.

Ona tvrdi da Dodik već skoro dvije decenije truje narod svojim ispraznim pričama, a “iza scene se rastaljuju stotine miliona na sporovima koje Republika Srpska gubi u energetskom sektoru”.

“Oni koji se rastaljuju postaju sve bogatiji, a narod otrovan ispraznim pričama sve siromašniji. Svakom ko želi da vidi je sve jasno, osim onima koji iz vlastitih interesa još pokušavaju da odbrane pogubnu i po Srbe izdajničku politiku Milorada Dodika, najvećeg neprijatelja Srba”, napisala je Trivićeva.

Prema njenim riječima ipak, dobro je da SNSD i njihovi koalicioni partneri izađu na izbore.

“Uvijek sam za pristup da se vlast mijenja na izborima, nikako na ulici i nikako političkim odlukama stranaca. Iako Dodik nikada ne bi došao na vlast da stranci nisu sankcionisali tadašnje izabrane predstavnike, on treba da ode voljom naroda i nikako drugačije. Zato se radujem njihovom izlasku na izbore, kao i izlasku njihovih prikrivenih kandidata poput Stanivukovića koji je takođe najavljivao bojkot nametnutih izbornih pravila, a koji se kao i njegovov politički otac Dodik sprema na gutanje žabe”, istakla ona.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *