Borac ili Igokea: Borba za titulu prvaka počinje u Laktašima

May 29, 2024, 7:04 am

Borac ili Igokea? Ko će biti prvak BiH? Odgovor na ovo pitanje ćemo dobiti nako finalne serije koja počinje u srijedu.

Borac je do finala prvenstva BiH došao preko Bosne, dok je Igokea u polufinalnoj seriji bila bolja od Širokog.

Borac Igokea
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Ovo će biti repriza finala iz prošle sezone kada je bolj bila Igokea. Prvi meč se igra sutra od 19 časova u Laktašima, a serija se igra na tri pobjede.

– Sam plasman u finale, čime je i osigurana ABA 2 liga i naredne sezone, ozbiljan je uspjeh za našu mladu ekipu i veliki podstrek da u finalnoj seriji budemo što bolji. Finalu ćemo pristupiti ništa manje motivisani nego što smo bili kroz čitavu Ligu 6. Svjesni smo da nas čeka favorizovana ekipa Igokee, koja je na većem nivou od nas i sa iskusnim igračima. Treba da budemo realni i kažemo da imaju mnogo više svježine jer je iza nas jako teška serija protiv Bosne – rekao je Zoran Kašćelan trener Borca i zaključio:

“Poznajemo se relativno dobro, napravili smo veliko iznenađenje prije nekoliko nedjelja kada smo ih porazili u Laktašima i siguran sam da je od tog poraza Igokea dosta toga promijenila što pokazuju i njihovi rezultati. Međutim, naša mlada i poletna ekipa ide da odigra što bolje prvu utakmicu i ukoliko bi se ukazala šansa za veliko iznenađenje naravno da bismo je objeručke prihvatili.

(srpskainfo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *