Bivša djevojka Saše Kovačevića sa njegovim kolegom dobila dijete, a onda smuvala zgodnog Italijana (FOTO)

November 18, 2023, 8:33 am

Pjevač Saša Kovačević uživa u ljubavi sa nekadašnjom misicom Zoranom Tasovac sa kojom, kako je rekao, ima namjeru da stane na “ludi kamen” i zasnuje porodicu.

Međutim, prije Zorane pjevač je bio u ozbiljnoj vezi sa blogerkom Jovanom Jocić, a i ta veza ga je umalo dovela do oltara.

Saša i Jovana su raskinuli 2017. godine, nakon četiri godine veze, a nakon nekog vremenskog perioda Jovana je uplovila u vezu sa Vladanom Savićem, frontmenom Magla benda sa kojim je dobila kćerku.

Međutim, ljubav nije potrajala, pa su njih dvoje odlučili da prošle godine stave tačku na zajednicu, koju nisu krunisali brakom.

Nedugo nakon razlaza, Jovana je kako se pisalo uplovila u vezu sa jednim Italijanom, a da li je i dalje sa njim nije poznato.

Jovanu su tada i upitali da li je njen novi dečko Italijan, na šta je ona odgovorila potvrdno i podijelila njegovu fotografiju.

 

Podsjetimo, Nakon što je Vladan Savić, pjevač Magla benda, prije izvjesnog vremena obijelodanio da je donio odluku da stavi tačku na vezu sa Jovanom Jocić, oglasila se i manekenka, piše Blic.

– Ljudi moji, kao što sam i do sada dijelila sa vama lijepe i ružne stvari, vrijeme je da i ovo podijelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu – istakla je tada putem društvenih mreža Jovana, aludirajući na kćerku Anđeliju.

Izvor: Srpska info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *