TV K3

android aplikacija

instaliraj

bijao djevojke jer su odbile seks, šokantni deljati o novoj žrtvi krvnika

bijao djevojke jer su odbile seks, šokantni deljati o novoj žrtvi krvnika

George Dinka (65), koji je u Rumuniji osumnjičen za ubistvo dvije nestale tinejdžerke od 15 i 18 godina, možda je ubio i treću osobu, saopštilo je tužilaštvo.

Slučaj petnaestogodišnje tinejdžerke Aleksandre Mačešanu, koja je nestala i ubijena u Rumuniji prošlog mjeseca, duboko je uznemirio javnost, koja osuđuje policiju jer je čekala 19 sati prije nego što je upala u kuću u kojoj je silovana i ubijena, iako ih je više puta zvala i preklinjala da je spasu. Ona im je rekla da ju je muškarac zarobio, tukao i silovao, ali policija ništa nije preduzela, jer su čekali nalog za pretres, za koji se ispostavilo da im nije ni bio potreban.

George Dinka (65) uhapšen prije nedjelju dana, a u subotu je potvrđeno da su u njegovoj kući u Karakalu zaista nađeni ostaci Aleksandre Mačešanu. U ponedjeljak su istražitelji u jednoj šumi u Karakalu našli ostatke još jedne žrtve, ali još nije potvrđeno da je riječ o osamnaestogodišnjoj djevojci Lujzi Melenku, koja je nestala u aprilu. Osumnjičeni je izjavio da je ubio dvije devojke, jer su odbile seks.

Policija je u međuvremenu našla dijelove kostiju i zube, za koje pretpostavljaju da su pripadali njegovoj trećoj žrtvi. Osumnjičeni ih je lično uputio na to mjesto u okolini Karakala.

(standard.at, Blic)

Foto: Alexandru Cumpanasu / Facebook

Komentarišite

Your email address will not be published.